Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Inhibitor stabilizant Edirom ICR 3S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Inhibitorul stabilizant - Edirom ICR 3S este un produs pe bază de compuşi anorganici cu rol de stabilizare a sistemelor după tratamentul cu INHIBITOR DE CRUSTĂ ŞI COROZIUNE - Edirom ICR 3A în circuitele de răcire cu apă recirculată, precum şi de neutralizare a soluţiilor de curăţare a crustelor.

DOMENII DE UTILIZARE
Produsul INHIBITOR STABILIZANT - Edirom ICR 3S este utilizat în tratamentul şi condiţionarea apei din circuitele de răcire sau de încălzire industrială ale combinatelor chimice, petrochimice, CET-uri etc, precum şi în cele de uz casnic, fabricate din oţel-carbon, oţel inoxidabil, alamă etc.

Are rol de stabilizare a sistemelor după tratamentul cu INHIBITOR DE CRUSTĂ ŞI COROZIUNE - EDIROM ICR 3A în circuitele de răcire cu apă recirculată, precum şi de neutralizare a soluţiilor de curăţare a crustelor.

Compoziţia, concentraţia şi cantitatea soluţiilor de tratament se stabileşte pentru fiecare caz în parte.

Produsele sunt utilizate numai în scopuri profesionale, de către operatori special instruiţi, respectând prevederile din Fişa cu date de securitate a produsului.

Prin respectarea acestor concentraţii sau prin neutralizarea soluţiilor de tratament (pentru EDIROM ICR3A), purjarea apelor tratate cu acest produs se poate face direct în receptorii naturali sau în reţelele de canalizare ale localităţilor şi direct în staţiile de epurare deoarece se respectă limitele de încărcare cu poluanţi prevăzute în Normativele NTPA-001/2002 şi NTPA-002/2002 (Anexele nr. 2 şi 3 la Hotărârea de Guvern nr. 188 din 28 februarie 2002, modificată cu Hotărârea de Guvern nr. 352 din 21 aprilie 2005).

Produsele se ambalează în recipiente din material plastic, perfect etanşe, în bună stare, curate şi uscate.

Ambalajele sunt cu regim de restituire, fiind refolosibile.

Tot timpul ambalajele cu produs se păstrează bine închise. Manipularea ambalajelor cu produs se face cu atenţie, fără a fi trântite.

Produsele au o valabilitate de 12 luni de la data fabricaţiei, în ambalajul original şi în condiţiile de manipulare, depozitare, conservare şi transport prevăzute în Fişa tehnică.

Toate operaţiile de manipulare, transport, depozitare, utilizare şi eliminare în condiţii de siguranţă se vor realiza respectând cu stricteţe normele de prevenire şi stingere a incendiilor, normele de protecţia muncii şi igienă sanitară şi normele de protecţia mediului; date detaliate se găsesc în Fişa cu date de securitate a produsului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura