Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Biocid pe baza de saruri cuaternare Edirom Bio C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Produsul Edirom Bio C este un biocid pe bază de săruri cuaternare de amoniu şi glutaraldehidă în soluţie apoasă cu spectru larg de acţiune antibactericidă, antialge în circuitele de răcire cu apă recirculată având drept scop menţinerea în sistem a unei concentraţii cât mai mici de germeni.

Este în special activ în controlul bacteriilor care formează mâl biologic, reducătoare de sulfat, heterotrofice şi bacteriilor asociate fierului, precum şi împotriva algelor, ciupercilor şi altor forme microbiologice.

DOMENII DE UTILIZARE
Produsul Edirom Bio C este utilizat în tratamentul şi condiţionarea apei din circuitele de răcire sau de încălzire industrială ale combinatelor chimice, petrochimice, CET-uri etc, precum şi în cele de uz casnic, fabricate din oţel-carbon, oţel inoxidabil, alamă etc.

Are rol de menţinere în sistem a unei concentraţii cât mai mici de germeni şi este în special activ în controlul bacteriilor care formează mâl biologic, reducătoare de sulfat, heterotrofice şi bacteriilor asociate fierului, precum şi împotriva algelor, ciupercilor şi altor forme microbiologice.

Tratamentul biologic pentru apele de răcire este un tratament discontinuu, respectiv tratament în doze şoc foarte puternice de biocizi combinaţi, la intervale regulate, când nivelul NTG a depasit limitele de 100.000 (105) germeni, dar nu a avut loc o infestare masivă, peste 10.000.000 (107) germeni; în urma tratamentului de biocidare se reduc brusc valorile sub 5.000 (5 x 103) datorită atacului cu biocizi, curăţirea instalaţiei cu EDIROM BIODISPERSANT 3D si EDIROM DISPERSANT 3D şi prin purje masive, astfel sistemul se pregăteşte pentru o nouă perioadă.

Totodată tratamentul şoc nu permite creerea imunităţii materialului microbiologic, ceea ce ar duce la ineficientizarea tratamentului.

În cazul avariilor, când apar impurificări cu produse petroliere şi concentraţia substanţelor organice creşte peste limita de 50 mg/l, acestea pot crea mediu propice dezvoltărilor microbiologice accelerate.

Se impune depistarea sursei de impurificare, izolarea sau scoaterea din circuit a utilajului cu pierderi, repararea acestuia şi începerea tratamentului de avarie cu EDIROM DISPERSANT PP şi EDIROM BIO C, urmat de purje masive pâna la încadrarea concentraţiei de substanţe organice în apa de răcire sub limita de 50 mg/litru.

Concentraţia optimă de lucru a produsului Edirom Bio C în apa recirculată variază între limitele de 20÷500 mg/l calculată la cantitatea totală de apă din sistem, în funcţie de evoluţia numărului total de germeni – NTG şi de concentraţia de substanţe organice în apa de răcire.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura