Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Inhibitor crusta si coroziune Edirom ICR3C (01, 02, 03, 04)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Inhibitorul de crustă şi coroziune Edirom ICR3C este un amestec sinergetic sub formă lichidă pe bază de amine, polimeri, fosfor organic-anorganic şi alţi componenţi activi cu funcţii bine determinate în acţiunea de protecţie a suprafeţelor metalice din circuitele apelor de răcire.

Utilizarea acestui produs are ca rezultat:
protejarea intregului sistem: atât partea pre-cazan (apa de alimentare), partea de cazan (boilere şi cazane pe apă caldă sau aburi, turbine cu aburi, reţea de aburi), precum şi post-cazan (instalaţii şi linii de condensat de retur), fără a influenţa, daca nu in mod pozitiv, transferul de caldura;
menţinerea condiţiilor ideale în fiecare secţiune a instalaţiei, raportul optim al concentraţiilor între diferitele elemente care sunt necesare în acest scop;
eliminarea coroziunii vechi şi prevenirea formării alteia noi;
eliminarea depunerilor existente şi prevenirea apariţiei altora noi, în special în zonele cu suprafeţe de transfer al căldurii;
curatirea instalatiilor, crescandu-le protectia si totodata eficienta;
reducerea purjarii cazanului, economisind energie, apa si substante chimice.

DOMENII DE UTILIZARE
Inhibitorul de crustă şi coroziune - EDIROM ICR3C (01, 02, 03, 04)este utilizat în tratamentul şi condiţionarea apei în sistemele de generare a aburilor sau a apei calde (cazane, boilere şi circuite aferente).

Produsele pot fi utilizate în sistemele din centrale termice sau de termoficare – CET-uri, R.A.D.E.T.-uri instalaţii industriale combinate chimice, petrochimice, îngrăsăminte chimice, fabrici de celuloza, hartie, cauciuc, bere şi alte unităţi sau instalaţii de mici dimensiuni.

Cazanele şi circuitele aferente pot fi fabricate din oţel-carbon, oţel inoxidabil, alamă etc.
Doza recomandată de Inhibitor EDIROM ICR3C, calculată pentru debitul de Apă de Adasos – AA, este de 10÷60 ppm/mc AA şi se recomandă de S.C. EDICHIM S.R.L. acel tip de inhibitor din gama (01, 02, 03, 04) care să asigure simultan necesarul de componenti cu efectele mai sus mentionate.

Purjarea apelor tratate cu acest produs se poate face direct în receptorii naturali sau în reţelele de canalizare ale localităţilor şi direct în staţiile de epurare deoarece se respectă limitele de încărcare cu poluanţi prevăzute în Normativele NTPA-001/2002 şi NTPA-002/2002 (Anexele nr. 2 şi 3 la Hotărârea de Guvern nr. 188 din 28 februarie 2002, modificată cu Hotărârea de Guvern nr. 352 din 21 aprilie 2005).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura