Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dispersant pentru produse petroliere Edirom Dispersant PP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Produsul Edirom Dispersant PP – dispersant pentru produse petroliere este un amestec sub formă lichidă pe bază de polimeri organici şi alţi componenţi activi cu rol în eliminarea produselor petroliere din instalatiile de răcire cu apă recirculată.

DOMENII DE UTILIZARE
Produsul Edirom Dispersant PP este utilizat în tratamentul şi condiţionarea apei din circuitele de răcire sau de încălzire industrială ale combinatelor chimice, petrochimice, CET-uri etc, fabricate din oţel-carbon, oţel inoxidabil, alamă etc.

Are rol în eliminarea produselor petroliere care pot apărea în instalatiile industriale de răcire cu apă recirculată prin dispersarea acestora, precum şi a altor substanţe de natură organică.

Concentraţia optimă de lucru a produsului Edirom Dispersant PP în apa recirculată variază între limitele de 5÷50 mg/l în funcţie de evoluţia concentraţiei de substanţe organice în apa de răcire (creştere peste limita de 50 mg/litru a concentraţiei de substanţe organice în apa de răcire impune începerea tratamentului de avarie).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura