Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Produse degresare obiecte sanitare, suprafeţe ceramice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Produse pentru curăţare, degresare, dezinfectare, dezincrustare şi protecţie obiecte sanitare şi suprafeţe ceramice din gresie, faianţă, inox sticlă etc, produse care vor asigura eliminarea depunerilor  crustelor si grasimilor de pe suprafaţa lor, îndepărtarea mucegaiurilor şi a impurităţilor pentru dezinfectarea lor, încât vor arăta ca noi şi vor putea fi folosite în siguranţă şi cu plăcere.

Cu gândul la voi şi cu o vastă experinţă în lupta pentru eliminarea depunerilor, crustelor şi grăsimilor de pe suprafeţe, îndepărtarea mucegaiurilor şi a impurităţilor şi dezinfectarea acestora în situaţiile complexe întâlnite în domenii industriale, S.C. Edichim S.R.L. vă oferă produse profesionale care să vă ajute când faceţi curăţenie astfel încât să munciţi mai puţin, cu costuri mai mici şi cu rezultatele cele mai bune.

Noi vrem ca totul să "strălucească", fără pete şi murdărie, fără microbi, bacterii, mucegai, ciuperci sau alte pericole pentru sănătate. Şi totul cu efort minim.

Pentru aceasta, din cele mai bune materii prime am creat compoziţiile optime care să vă ofere produse de calitate deosebită, sigure şi eficiente şi la preţul cel mai bun.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura